Om Mixware

Mixware var indtil juli 2020 registreret med cvr. nr. 26568153, og er herefter ikke længere momsregistreret.
Der opkræves ikke moms.

Persondatapolitik

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for mig, og jeg vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Mixware.
Det drejer sig udelukkende om almindelige kontaktoplysninger.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger jeg indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra mig, har jeg brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig mine services.

Jeg kan indhente oplysninger som navn, institution, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og ean-nr.

Mixware indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

    • Gennemfører et køb af vores produkter
    • Tilmelder dig mit nyhedsbrev
    • Sender mig spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.mixware.dk er Erik Thomsen, Tåstrup Byvej 19, 4300 Holbæk

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter jeg for at kunne levere det produkt, som du har købt hos mig. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt licensoplysninger i forbindelse med køb af licens til mit software..

Hvis du handler for en offentlig institution, foregår betalingen via ”Faktutablankettet”.
I den forbindelse overføres almindelige kontaktoplysninger, EAN-nummer og kontaktpersons navn til "Fakturablankettet" hos www.virk.dk.

Private kunder indbetaler til mig gennem en almindelig bankoverførsel/girobetaling, og der overføres således ingen oplysning til andre.

Hvis du under købsprocessen eller på minhjemmeside har givet mig dit samtykke hertil, bruger jeg din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Indsamling og håndtering af mailadresser og samtykke til udsendelse af nyhedsmail håndteres af www.mailchimp.com
Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af mig på min hjemmeside.

Dine kontaktoplysninger, som du har opgivet i forbindelse med et købet af en licens til Mediamixer, gemmes med hensyn til at kunne yde den service at kunne formidle dine licensoplysninger, hvis du skulle have mistet dem.
Desuden er der brug for dine oplysninger i forbindelse med opgradering af din licens.

Andre modtagere af personoplysninger

Ud over de nævnte samarbejdspartnere www.virk.dk, som formidler elektronisk faktura til offentlige kunder, og www.mailchimp.com, som håndterer nyhedsbreve, overføres ingen oplysninger til andre. 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min e-mailadresse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

mail@mixware.dk Erik Holm Thomsen, Tåstrup Byvej 19, DK 4300 Holbæk, +45 6064 6450,     Om Mixware og persondata